Poziv za misionare

Zenici su potrebni misionari !!!

 

Misija je poziv i svi smo od Boga pozvani biti misionari na neki način. Možete biti misionar u “Jerusalimu, Judeji, Samariji i sve do krajeva svijeta”. Nisu možda svi pozvani na posljednju opciju, a i nema tmnogo onih koji su spremni napustiti svoje domove i otići u mjesta gdje nikada ranije nisu bili.

Čak i ako se netko odlučio da to uradi, nažalost, danas je kršćanima uobičajeno da idu na atraktivna mjesta gdje mogu uživati ​​u životu, napraviti dobre i lijepe slike, otići na more ili planine, i usput malo propovijedati uz možda neki projekat .

I to je ono što se danas događa u Bosni i Hercegovini. Većina misionara skoncentrirana je u dva grada – Sarajevo (glavni grad, okružen lijepim olimpijskim planinama i s mnoštvom događaja tijekom godine) i Mostar (grad vrlo blizu moru i s nekim atrakcijama tijekom godine).

Ali vrlo je malo onih koji su spremni otići u neatraktivne gradove i sela, posvetiti svoje živote kako bi podijelili Radosnu vijest i pomogli tamošnju crkvu.

Ako ste jedan/a od onih koji stvarno žele služiti Gospodu, Zenica je možda mjesto za vas. Naša crkva uglavnom traži za one koji bi željeli biti dugotrajni misionari. To znači doći ovdje i živjeti najmanje 3-5 godina, naučiti naš jezik i pomagati u svim stvarima u koje uključena naša lokalna crkva.

Dakle, ako ste jedan od tih, molim vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas i mi ćemo vam dati jasniju sliku o tome ko smo, šta radimo i gdje kao misionar možete pomoći.